İrfan Buz'dan defansa uyarı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Bursaspor, bir günlük aranın ardından hazırlıklarına başladı.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Buz'dan defansa uyarı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Bursaspor, bir günlük aranın ardından hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İrfan Buz, Sivasspor karşısında 4-3 galip gelen takımını defansif yönden uyardı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında kısa bir toplantı yapan İrfan Buz, Sivasspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle oyuncularını kutladı.

Verilen mücadeleden memnun olduğunu belirten Buz, özellikle defansta yapılan hatalara dikkat çekti. Defansif yönden daha dikkatli olunmasını isteyen Buz, ligdeki puan durumlarını hatırlatarak, hedeflerine hala ulaşabileceklerini kaydetti.

Buz, Kasımpaşa karşılaşmasının ise saat 13.00'de oynanacağını hatırlatarak, bu durumun iki takım içinde dezavantaj olduğunu ancak daha iyi hazırlanan takımın başarılı olacağını vurguladı.

Toplantının ardından yeşil-beyazlı futbolcular hafif tempolu düz koşu yaptı. Ardından yarı sahada çift kale maç yapıldı. Antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Volkan Şen katılmadı.
Bursaspor, yarın yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.
CİHAN

Yorumlar