İrfan Buz: Kayseri Erciyesspor’u yenmek için sahaya çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyesspor’u yenip, 3 puan almak istediklerini söyledi.Teknik Direktör Buz, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı öncesi basın toplantısı...

Google Haberlere Abone ol
İrfan Buz: Kayseri Erciyesspor’u yenmek için sahaya çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyesspor’u yenip, 3 puan almak istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Buz, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Özlüce Tesisleri’nde basının karşısına çıkan Buz, Kayseri Erciyesspor’un durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade etti. Genç hoca, şöyle konuştu: “Rakibimizin konumu belli. Onlar için çok önemli müsabaka. Düşme hattındalar. Bunu kesinlikle kendi lehine çevirmeye çalışacaklar. Ama Bursaspor, ne olursa olsun elinden geleni yapacak ve 3 puan için çıkacak. Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz.”

Sakat ve cezalı futbolcular hakkında da bilgi veren Buz, “Sakatlar fazla, Civelli, Basser, Serdar Aziz, Şamil, Ferhat yok. Yasin ve Caja’nın durumu kritik. Civelli’nin dizinde sakatlık var. Basser’in antrenmanda sakatlandı. Artık sezonun sonuna gelindi. Sakatlıklar yorgunluktan da olabiliyor.” ifadesini kullandı.

OZAN’IN MİLİ TAKIMA SEÇİLMESİ GURUR VERİCİ

Ozan Tufan’dan milli takım için pasaport istendiğini aktaran Buz, şu bilgileri verdi: “Bu durum sevinç verici. Bursaspor’a A Milli takımda adımlarına bakacağız. Böyle durum her zaman gurur verici. Bizim dönemimizde döndü ama sevinçliyiz. Ama önemli olan Bursaspor’un futbolcusunun oraya çağrılması, kendisi de 19 yaşında.”

Bursaspor kongresinde gönlünün adayların birleşmesinden yana olduğunu dile getiren İrfan Buz, sözlerini şöyle tamamladı: “Önemli olan Bursaspor. Adaylar ne olursa olsun birleşme olması gerekiyor. Geçen akşam kupa finalini seyrettim, bizim için üzgündüm. Ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde bu olayı götürülmesi lazım. İsim önemli değil, önemli olan Bursaspor’dur. İçeriden güçlü olalım.”

CİHAN

Yorumlar