'İpi göğüsleyen taraf olacağız'

"Eskişehirspor Kulübünü, battı, bitti noktasında oluşan imajdan kurtarıp, bir anda yıldız transferlerle her futbolcunun gelmek istediği bir görünüme kavuşturduk"

Google Haberlere Abone ol
'İpi göğüsleyen taraf olacağız'
TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, kulübü, "battı, bitti" noktasında oluşan imajdan kurtarıp, bir anda yıldız transferler ile her futbolcunun gelmek istediği bir görünüme kavuşturduklarını bildirdi.

Zeydan, yazılı açıklamasında, Eskişehirspor'un bu yıl çok özel bir sezon geçireceğini belirterek, takımın hak ettiği yer olan Süper Lig'e tekrar geri döneceğini belirtti.

Kulüp yönetimi ve camianın, takımın bu ligde misafir olduğunu düşündüğünü ifade eden Zeydan,
"Hemen toparlanıp şampiyon olarak sezonu tamamlayacağız. Kulübü battı, bitti noktasında oluşan imajdan kurtarıp, bir anda yıldız transferler ile her futbolcunun gelmek istediği bir görünüme kavuşturduk. Bunu başaran başkan Halil Ünal'ın hakkını da teslim etmek gerekiyor."
değerlendirmesinde bulundu.

"İpi göğüsleyen taraf olacağız"

Zeydan, daha lig başlamadan şehri havaya sokup, takımın rakiplerin gözünde bile en büyük favorilerden birisi haline getirildiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Öyle ki birçok otoritenin, ligin üzerinde kurulan kadrosu ile Süper Lig'in iddialı takımları arasında bile olabileceği yorumları bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Şampiyonluk, kimsenin cebinde değildir, çalışarak ve savaşarak hakemin son düdüğüne kadar mücadele gerektirir.
Şampiyonlukların en büyük gereksinimi birlik beraberliktir. Eskişehirspor camiası olarak bu birlikteliği sağlamış durumdayız ve ipi göğüsleyen taraf olacağız. Sabırsızlıkla sezonun başlamasını istiyoruz. Bir yandan kadro oluşturulurken, diğer taraftan da kaynak arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Bu lig öyle bir lig ki neredeyse sezon boyu galip gelseniz, Süper Lig'deki bir galibiyetten elde ettiğiniz gelirle eş değer oluyor. Bizler yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız ancak kentten de destek istemek durumundayız."

"Taraftarlarımızı kombine almaya davet ediyoruz"

Takımın eski günlerine dönmesi için taraftarlardan ve kent halkından destek istediklerine de değinen Zeydan, şunları kaydetti:

"Her maç stadyumu doldurmalıyız, sanayici ve iş adamları olarak da kulübe reklamlarla, localarla ve kombinelerle yardımlar yapmalı. Eskişehirspor'un şampiyonluk mücadelesi vereceği lig için kombine satışlarımız bugün itibarıyla başlamıştır. Atatürk Stadyumu gişelerinden tüm taraftarlarımızı kombine almaya davet ediyoruz. Bu şampiyonluk, başkanımızın da söylediği gibi çok özel bir şampiyonluk olacak. Yönetim kurulu Eskişehirspor'a yakışan şampiyon kadroyu oluşturdu. Şimdi ise söz her zaman en büyük destekçimiz olan muhteşem taraftarımızda. Bu yıl beklenen rekoru kırarak yeni stadımızı kombine biletlerimiz ile açalım ve her maçımızı yine kapalı gişe oynayalım."

Yorumlar