İpek Soylu, Fransa Açık'tan elendi

- Milli tenisçi İpek Soylu, Fransa Açık'ın ilk turunda Fransız rakibi Razzano'ya yenilerek turnuvanın dışında kaldı - İpek Soylu: "Burada ana tabloda olmak beni çok motive etti. Umuyorum ki önümüzdeki grand slam'lerde de ana tabloda yer alıp dünyanın en iyi oyuncuları ile bir arada oynayıp, ilk 100'e çabuk bir şekilde girebilirim"

Google Haberlere Abone ol
İpek Soylu, Fransa Açık'tan elendi


PARİS (AA) - Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) mücadele eden İpek Soylu, tek kadınlar ilk tur maçında Virginie Razzano'ya 2-1 yenilerek elendi.

Dünya 171 numarası İpek Soylu, tek kadınlardaki ilk tur karşılaşmasında, dünya 184'üncüsü Fransız Virginie Razzano'ya 4-6, 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-1 mağlup oldu.

İpek Soylu, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki tecrübeli rakibinin çok baskılı oynadığını belirterek, "Turnuva benim için genel olarak çok iyi geçti, ilk grand slam ana tablomu oynadım. Fransa'da ona karşı oynamak da benim için çok güzel tecrübe oldu." dedi.

20 yaşındaki milli sporcu, "Burada ana tabloda olmak beni çok motive etti. Umuyorum ki önümüzdeki grand slam'lerde de ana tabloda yer alıp dünyanın en iyi oyuncuları ile bir arada oynayıp, ilk 100'e çabuk bir şekilde girebilirim." ifadelerini kullandı.

Tek erkeklerde korta çıkan Marsel İlhan da İpek Soylu gibi ilk turda turnuvaya veda etmişti. İkinci tura yükselen Çağla Büyükakçay ise Rus Anastasia Pavlyuchenkova'nın karşısına çıkacak.

Yorumlar