İnegölspor'da transfer

- Bordo-beyazlılar, Kocaeli Birlikspor'dan Recep Yılmaz'ı renklerine bağladı

Google Haberlere Abone ol
İnegölspor'da transfer

BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Kocaeli Birlikspor'dan Recep Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İnegölspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Döngel, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, ilk dış transferlerini Kocaeli Birlikspor'dan Recep Yılmaz'ı kadrolarına dahil ederek gerçekleştirdiklerini söyledi.

Recep Yılmaz'ın takıma güç katacağına inandıklarını ifade eden Döngel, "Recep kardeşimiz 1987 Bursa doğumlu. Sol bek mevkisinde oynuyor. İnşallah kendisine ve İnegölspor'a hayırlı olsun. Bizler ondan çok şey bekliyoruz. Onunda bizi mahcup etmeyeceğinden eminiz. Kendisi inşallah sağlıklı bir sezon geçirir. Biz mutlu eder, kendisi de mutlu olur. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Savunma oyuncusu Recep de İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "İnegölspor'da güzel bir oluşum var. Bu sene hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunun için de elimizden en iyisi ne geliyorsa sahada en iyi şekilde icra edeceğiz. Hep birlikte İnegölspor'u layık olduğu yere getireceğime inanıyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Recep Yılmaz, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Yorumlar