İnegölspor tesislerine yapılan saldırı

- Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan yüzü maskeli 5 kişi, bir yıl süreyle spor müsabakalarından men edildi

Google Haberlere Abone ol
İnegölspor tesislerine yapılan saldırı


BURSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor'un tesislerine saldıran ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan yüzü maskeli 5 kişi, bir yıl süreyle spor müsabakalarına giremeyecek.

Alınan bilgiye göre, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra salıverilen Ç.Ş, F.H, B.A, O.E ve S.Ç, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, 1 yıl süreyle müsabakalardan men edildi.

Söz konusu kişiler, bordo-beyazlı kulübün iç saha veya deplasmanda oynayacağı maç saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, İnegöl'de olduklarına dair imza verecek.

Önceki gece, yüzleri maskeli, ellerinde sopalar bulunan saldırganlar, tesislerin giriş kapısını açıp, tehditler savurarak futbolcuların bulunduğu ikinci kata çıkmış, futbolcuların kaldığı odaların kapıları ile camlarını sopalarla ve tekme atarak kırmış, futbolculara yönelik tehdit içeren notlar bıraktıktan sonra tesislerden ayrılmıştı.Tesis çalışanlarının ve futbolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kimlikleri belirlenen saldırganlar Ç.Ş, F.H, B.A, O.E ve S.Ç.'yi gözaltına almıştı.

Yorumlar