İnegöl, centilmenlik istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Bursaspor ile eşleşen İnegölspor ‘abi’ diye tanımladığı yeşil - beyazlıları yenmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
İnegöl, centilmenlik istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Bursaspor ile eşleşen İnegölspor ‘abi’ diye tanımladığı yeşil - beyazlıları yenmek istiyor. Maçın centilmence geçmesi temennisinde bulunan İnegöllülerin görüşleri şöyle:

Serkan Yaman (Esnaf): "Öncelikle İnegölspor’u tebrik ediyoruz. Bize çok güzel iki turda heyecanlı anlar yaşattılar. Alnının akıyla çıktılar. Bursaspor tabi ki zor bir takım. Kardeşçe geçsin inşaallah centilmence olsun. Geçmişte Bursaspor’u yine Kemal Hastürk kaptanımızın golüyle elemiştik. Bu senede inşaallah deplasmanda olmasına rağmen yine mücadele edecek çocuklar Allah’ın izniyle turu geçen taraf biz olacağız."

Fatih (Esnaf): "Öncelikle hayırlı olsun her iki takımada. Bursaspor’da bir ağabey takımı gibi İnegölspor’un yıllardan bu yana tatlı bir rekabet var Bursa ile İnegöl arasında. İnşaallah güzel hayırlısıyla iyi bir maç olur. İyi olan kazanır."

Tevfik Taşkın(İnegölspor amigosu): "Ziraat Türkiye kupasında İnegölspor’un güzel bi başarıları var. Bursaspor zaten bizim abimizdir. Bizde Bursa takımıyız İnegölspor olarak. Güzel bir maç geçeceğini düşünüyoruz. Kardeşlik kavgası içerisinde. Bursasporla oynayacağımız 17 Aralıktaki maçta İnegölspor ve bursaspor taraftarlarıyla beraber iç içe olmak istiyoruz."

Rıdvan Beriş (İnegölspor taraftarlar derneği başkanı): "Güzel bir skorla turu atlayacağımızdan eminiz ama bizim için öncelikli temennimiz maçın dostane şekilde centilmenlik içerisinde geçmesi. Çünkü bildiğiniz gibi bursaspor bizim takımımız bütün ilin takımı. Abi konumunda, abi bize her zaman abiliğini yapmıştır bizde kardeşliğimizi her zaman göstermişizdir Bursaspor’a. Sevgimiz saygımız büyüktür. Büyük bir camiadır. Türkiye ye mâl olmuş bir camiadır. Ama bizim için öncelik inegölspordur, bordo beyaz renklerdir."

Sadullah Organ (Olay gazetesi inegöl bölgesi spor yazarı): "Erken bir final diyebiliriz Bursa adına. Geçmişte Bursasporla burada oynadığımız maçla yenmiştik Bursaspor’u. Şimdi de bu kez tam tersi Bursa Atatürk stadında bu karşlaşma oynanacak ve iİnegölspor adına Bursaspor adına gerçekten büyük bir gün olacağını düşünüyorum. Bir İnegölsporlu olarak biz tur atlamak ve gruplara kalmak istiyorsak, futbolcularımız burada gerek Kasımpaşa karşısında gerekse son olarak oynadığımız Gaziantepspor karşısında sergiledikleri futbolu tekrarlamaları halinde Bursa'da da olsa bu karşılaşma İnegölspor istediğini alacağını düşünüyorum."
CİHAN

Yorumlar