İlkay Gündoğan 3 ay daha yok

Borussia Dortmund’un yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, sırtındaki iltihap nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kaldı. Son gerçekleşen ameliyat sonrası ise, 23 yaşındaki oyuncunun eylül ayında oynamaya hazır hale geleceği açıklandı.Borussia...

Google Haberlere Abone ol
İlkay Gündoğan 3 ay daha yok

Borussia Dortmund’un yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, sırtındaki iltihap nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kaldı. Son gerçekleşen ameliyat sonrası ise, 23 yaşındaki oyuncunun eylül ayında oynamaya hazır hale geleceği açıklandı.

Borussia Dortmund’un genç yıldızı İlkay Gündoğan yine ameliyat oldu.

İlkay’ın 3 ay daha futbol oynayamayacağı açıklandı. Omurgasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 2012-2013 sezonundan bu yana sahalara veda etmek zorunda kalan 23 yaşındaki yıldız oyuncunun ancak Eylül ayında oynamaya hazır hale geleceği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, sırtındaki sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir yıldır yeşil sahalardan uzak kalan Gündoğan’ın bel omurundaki problemin en düşük düzeye indirildiği belirtildi.

Açıklamada, son olarak Münih’te başarılı bir ameliyat geçiren Alman milli futbolcunun profesyonel futbol hayatına devam etmesi için önünde bir engel kalmadığı ve eylüle kadar tam kapasiteyle sahalara dönebileceği vurgulandı.

Sakatlığı nedeniyle geçen sezon hiçbir maçta forma giyemeyen Gündoğan, Almanya Milli Takımı’nın formasını 8 kez giydi. CİHAN

Yorumlar