İlk hedef Play-Off

Hollanda'dan galibiyetle dönme hesapları yaptığımız anda Sneijder'in golü bütün hesapları alt üst etti. Kazansaydık grubu lider bitirme ihtimalimiz dahi vardı ancak olmadı. Şimdi önümüzdeki 5 maçı kazanarak grubu üçüncü sırada tamamlayıp Play-O

Google Haberlere Abone ol
İlk hedef Play-Off
Hollanda'dan galibiyetle dönme hesapları yaptığımız anda Sneijder'in golü tüm hesapları alt üst etti. Kazansaydık grubu önder bitirme ihtimalimiz bile vardı fakat olmadı. Şimdi önümüzdeki 5 maçı kazanarak grubu üçüncü sırada tamamlayıp Play-Off'lar için harp vereceğiz.

Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 finallerine katılabilmek hesabına misafir olduğumuz Hollanda ile Wesley Sneijder’in 90+2’de kaydettiği şanssız golle 1-1 berabere kaldık. Burak Yılmaz’ın 37. dakikada attığı golle maçı son saniyelere kadar önde götürmeyi başaran Ay-Yıldızlılar, yaşadığı puan kaybıyla A Grubu’ndan direkt çıkma ihtimalini mucizelere bıraktı. Peki bundan sonra grupta hal ne olacak. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin ilk iki sırayı almasına kati gözüyle bakılırken, bizim Hollanda ile 3’üncülük savaşımız temel şimdi başlıyor. 2. sırada yer alabilmemiz içinse 13 puanlı Çek Cumhuriyeti ve 12 puanı İzlanda ile oynayacağımız maçları kazanıp, onların öteki mücadelelerinde takılmasını beklememiz gerekecek.

En iyi 3’üncü direkt Fransa’da

Fransa’da düzenlenecek 2016 finallerine gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar direkt katılacak. Grup maçları neticesinde en çok 3. bulunan takım da gene turnuvada direkt yer alacak, öteki üçüncüler ise Play-Off oynayacak. Hollanda beraberliğiyle puanını 5’e yükselten Ay-Yıldızlılar, 12 Haziran’da grubun güçsüz takımı Kazakistan’a misafir olacak. Elde edilecek üç puanla 3 Eylül’de alanımızda oynayacağımız Letonya maçını daha da ciddi duruma getirecek. Gruptaki son 3 mücadelemiz ise asıl rakiplerimiz Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile. Bu 3 maçtan elde edilecek en fena 7 puan, Fransa’da oynanacak finaller için Play-Off biletimiz olabilir.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar