İlhan Cavcav: Beşiktaş o zaman gitsin başka ligde oynasın

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, yabancı kuralı ve e-bilet sistemi ile ilgili açıklamada bulundu. Yabancı sayısı konusunda kendilerinden farklı düşünen Beşiktaş'a da tepki göstererek, "O zaman gitsin başka ligde oynasın." diyerek...

Google Haberlere Abone ol
İlhan Cavcav: Beşiktaş o zaman gitsin başka ligde oynasın

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, yabancı kuralı ve e-bilet sistemi ile ilgili açıklamada bulundu. Yabancı sayısı konusunda kendilerinden farklı düşünen Beşiktaş'a da tepki göstererek, "O zaman gitsin başka ligde oynasın." diyerek sert tepki gösterdi.

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin İstinye'deki binasında yapılan toplantı sonrasında açıklamada bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Cavcav, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a tepki göstererek şunları söyledi:

"Beşiktaş hiç yabancı oyuncusuz da program yapabilir, bu 17 kulübü bağlamaz. O zaman Türkiye liglerinden çekilecek, başka bir ligde oynayacak. Artık 5 yabancıyla mı oynar, 3 yabancıyla mı onun bileceği iş. Ankara'da 6+2'de herkes mutabık olmasına rağmen Deniz Atalay 'Başkanım benim cenazem var ama biz 5+0+3 olarak düşünüyoruz.' dedi. Fikret Orman'a telefon açtım, 'Ya abi sen ne dersen onu yaparız, sen ona bakma.' dedi. 4 gün Fikret Orman beyden imza alamadık. Dolayısıyla Beşiktaş'ın görüşlerine saygım var. Bir kulübün hayır demesi bence problem olmamalı."

CİHAN

Yorumlar