İkinciliği garantilemek isteyen Dortmund’da 1 milyon seyirciyi aşıyor

Bundesliga’da 48 puanla ikinci sırada bulunan Borussia Dortmund ligin ortalarında yer alan Mönchengladbach’u yenerek yerini korumak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
İkinciliği garantilemek isteyen Dortmund’da 1 milyon seyirciyi aşıyor

Bundesliga’da 48 puanla ikinci sırada bulunan Borussia Dortmund ligin ortalarında yer alan Mönchengladbach’u yenerek yerini korumak istiyor. Bundesliga’nın 25. haftasında Signal İduna Park’da Mönchengladbach’ı konuk edecek olan sarı-siyahlılar kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak yerini sağlaştırmanın yolunu arayacak. Karşılaşmayı Deniz Aytekin yönetecek. Sarı siyahlı takımda kart cezalısı Mkhitaryan forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerine teknik direktör Jürgen Klopp’un Hofmann’a şans vermesi bekleniyor. Sakatlığı süren Reus’un da forma giymesi beklenmiyor.

Diğer yandan Borussia Dortmund’un sahası Signal İduna Park’a seyircilerin sahaya girebilmesi için gişelerin sayısı arttırıldı. Borussia Dortmund kendi sahasında oynayacağı Mönchengladbach karşılaşması ile bir milyon seyirci barajını aşacak. Gişeden giriş yapacak olan 33 bin 995'nci kişi sarı-siyahlıların bu sezonki 1 milyonuncu seyircisi olacak. 3 yıldır kendi sahasında oynadığı maçlarda 80 binin altına düşmeyen Borussia Dortmund bu alanda Real Madrid, Barcelona ve Manchester United gibi dev kulüpleri geride bırakarak Avrupa ilk sırada yer alıyor. CİHAN

Yorumlar