İhsan Kalkavan'dan Beşiktaş'a ciddi uyarı

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İlhan Kalkavan, Beşiktaş'ın bir an önce toparlanması gerektiğini yoksa bırakın ikinciliği üçüncülüğü hatta dördüncülüğünün de tehlikeye gireceğini söyledi.Hafta sonu oynanacak Kasımpaşa...

Google Haberlere Abone ol
İhsan Kalkavan'dan Beşiktaş'a ciddi uyarı

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden İlhan Kalkavan, Beşiktaş'ın bir an önce toparlanması gerektiğini yoksa bırakın ikinciliği üçüncülüğü hatta dördüncülüğünün de tehlikeye gireceğini söyledi.

Hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Kalkavan, "Beşiktaş'ın bu hafta işi Kasımpaşa karşısında oldukça zor gibi görünüyor. Çünkü Beşiktaş son haftalarda çok cömert davranıp puanlar kaybetti. Bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon bile olabilme ihtimali vardı. Zaten ikinciliği de Galatasaray ile birbirlerine ikram ediyorlar. Ama Beşiktaş eğer böyle devam ederse ikinciliği bırakın üçüncülüğü ve dördüncülüğü de tehlikeye girebilir. Çünkü arkalarındaki Sivasspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa çok hazır görünüyor. Beşiktaş'ın toparlanıp üç maçını kazanırsa ligi ikinci bitirebilir." dedi.

Tecrübeli yönetici, Kasımpaşa karşılaşmanın çok gollü geçmesini beklediğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar