İdmanocağı'nda transfer

- Bayanlar Voleybol 1. Lig ekibi, geçen sezon Çanakkale Belediyespor'da forma giyen Hande Korkut ile bir yıllık sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol
İdmanocağı'nda transfer

TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden İdmanocağı, geçen sezon Çanakkale Belediyespor'da forma giyen Hande Korkut'u transfer etti.

İdmanocağı Voleybol Şube Sorumlusu İbrahim Yanmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon Çanakkale Belediyespor'da forma giyen 26 yaşındaki orta oyuncusu Hande Korkut ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Kaliteli ve tecrübeli oyuncuların yanına, mücadeleci genç yetenekleri transfer etmeye devam ettiklerini belirten Yanmış, "Hande Korkut, Osmangazi Üniversitesinde voleybola başladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Karşıyaka, İzmir Rota Koleji Spor Kulübü ve Çanakkale Belediyespor takımlarında oynadı. Aynı zamanda da Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği okuyan Hande, okulu da birincilikle bitirdi." ifadelerini kullandı.

İbrahim Yanmış, Hande'nin yetenekli bir oyuncu olduğunu da dile getirerek, "Hocamızın yeteneğine güvendiği bir oyuncu. Trabzon'da mücadeleci, gelişime açık oyunculardan oluşan bir ekip kuruyoruz. Yabancı tercihlerimizi de tecrübeli ve mücadeleci sporculardan yana kullanacağız." diye konuştu.

Öte yandan Yanmış, 2015-2016 sezonunda Galatasaray Daikin takımında oynayan 1995 doğumlu ve 1,75 metre boyundaki libero Bihter Dumanoğlu'nu da kiralık olarak kadrolarına dahil ettiklerini kaydetti.

Yorumlar