İdmanocağı Başkanı Öz: Hedefimiz 5 yıl içerisinde şampiyon olmak

Voleybol 2. Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 2014-2015 sezonunda Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, hedeflerinin ilk sezon ligde kalıcı olmak, ardından da şampiyo.

Google Haberlere Abone ol
İdmanocağı Başkanı Öz: Hedefimiz 5 yıl içerisinde şampiyon olmak

Voleybol 2. Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 2014-2015 sezonunda Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz, hedeflerinin ilk sezon ligde kalıcı olmak, ardından da şampiyonluk için mücadele etmek olacağını söyledi.

Trabzon İdmanocağı’nın 1. Lig’e yükselmesi vesilesiyle takımın sponsorlarından Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz ve şampiyon takımın oyuncularının katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Superonline Genel Müdür Yardımcısı Özata, Zorlu Grand Hotel’deki toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’yi dünya ile aynı anda geleceğin teknolojisi olan fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline’ın Trabzon’u fiber illeri arasına katmasında şehrin bu altyapının hakkını verecek dinamik nüfusunun da rol oynadığını belirtti.

Bugüne kadar şehre 30 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını, Trabzon İdmanocağı ile yapılan işbirliğinin bu rakamlarla kıyaslanamayacağını söyleyen Özata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Henüz 7 yaşında bir takım olan Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol takımı, bu kadar kısa bir sürede çok büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda bizim de payımız olduğunu görmek gurur verici. Turkcell Superonline olarak sponsor olduğumuz takımları bir üst lige taşımak gibi bir özelliğe sahibiz. Özellikle Anadolu takımlarına destek olmayı tercih ediyoruz. Geçen yıl sponsorluğunu üstlendiğimiz Trabzon Basketbol Takımı da 2. Lig’den 1. Lig’e yükselmişti. Aynı şekilde önceki senelerde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı sponsorluğumuz sonucunda ilk sene mahalle liginden 2. Lig’e, daha sonraki sene de 1. Lig’e çıktı. Önümüzdeki dönemde de fiber illerimizdeki yerel başarıları ulusal seviyeye taşıyacak sponsorluklarımız sürecek.”

Turkcell Superonline’ın Trabzon’daki altyapı yatırımlarına da değinen Özata, 160 kilometresi şehir içinde, 360 kilometresi şehirlerarasında olmak üzere toplam 520 kilometrelik fiber optik ağ ile şehri donattıklarını belirtti. Özata, 38 bin ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürdüklerini anlattı. Özata,Trabzon’daki müşterilerin aylık ortalama veri kullanım miktarının ise 12,5 GB seviyesinde olduğunu kaydetti.

Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz de hayat kaynağı sportif başarılar olan Trabzon’a voleybolu sevdirerek yola çıktıklarını ve bu yıl şampiyon olup 1. Lige yükseldiklerini belirtti.

Önümüzdeki dönemlerde de Trabzon’a voleybol branşında çok daha başarılı sonuçlar getireceklerini inandığını ifade eden Öz, “Önümüzdeki sezon da ligde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ilk sezonda ligde kalıcı olmak, daha sonra da şampiyonluk mücadele vermek. 5 yıl içerisinde de Trabzon’a şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz.” dedi.

Toplantıda daha sonra, Superonline Genel Müdür Yardımcısı Özata, İdmanocaklı sporcularına bazı hediyeler verdi.





CİHAN

Yorumlar