Ibrahimovic dövmelerinin sırrını açıkladı

Açlıkla mücadele eden 50 kişinin ismini geçici dövme yaptıran PSG'nin yıldızı Ibrahimovic, o dövmelerin sırrını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ibrahimovic dövmelerinin sırrını açıkladı
Açlıkla savaş eden 50 insanın ismini geçici dövme yaptıran PSG'nin yıldızı Ibrahimovic, o dövmelerin sırrını açıkladı.

Fransa Ligue 1'in kökünden kulübü Paris Saint Germain’in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, açlıkla savaş eden 50 insanın ismini geçici dövme yaptırdı.

İbrahimoviç, dünyadaki açlıkla mücadeleye dikkati çekmek için Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı’yla birlikte yürüttükleri '805 Milyon İsim' isimli projeyle ilgili Paris’te matbuat toplantısı düzenledi.
Kendisi için en kocaman felaketlerin başında açlığın geldiğini anlatım eden İbrahimoviç, dün Paris’te oynanan PSG-Caen maçında gösterdiği dövmelerinin gizemini açıkladı. Açlıkla savaş etmekte iken Dünya Gıda Programı sebebi ile şu esas kadar katkı edilen 80 milyon insandan 50’sinin ismini sembolik şekilde vücuduna geçici dövme şekilde yazdıran meşhur futbolcu böylece, onların isimlerini bir nebze de olsa duyurmuş olduğunu söyledi.

İbrahimoviç kendisinin de gençliğinde aynı şeyler yaşadığına işaret ederek, 'Açlığın ne demek olduğunu iyi bilirim. Çocukken buzdolabını açtığımda hiç bir şey bulamadığım günler oldu' ifadesini kullandı.
İsveçli forvet, dövmeleriyle ilgili de 'Keşke 805 milyon insanın adını yazdırabilseydim fakat o kadar kocaman değilim' dedi. Yıldız futbolcu, dünkü maç esnasında formasını çıkarmış ve yeni dövmeleri bütün dünya basını sebebi ile merak konusu olmuştu. İbrahimoviç, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’daki hesabında da dövmelerinin bir kısmının fotoğrafını yayımlamış ve fotoğrafta görünen 'Abdullah' adının kendisi için kocaman ciddiyet taşıdığını yazmıştı. İsveç basını ise Abdullah adının futbolcunun Müslüman olan kocaman dedesiyle ilgili olabildiği tahmininde bulunmuştu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar