İbrahim Toraman yuvaya dönüyor

Beşiktaş'ta takım arkadaşı Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga sonrasında kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, siyah-beyazlı ekibe transfer olduğu Gaziantepspor'a geri dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Toraman yuvaya dönüyor

Beşiktaş'ta takım arkadaşı Sezer Öztürk ile yaşadığı kavga sonrasında kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, siyah-beyazlı ekibe transfer olduğu Gaziantepspor'a geri dönüyor. Yıldız oyuncunun, kırmızı-siyahlı ekiple her konuda anlaşma sağladığı belirtildi.

Sezer Öztürk'le yaşadığı kavga sonrası kadro dışı bırakılan ve bir daha forma şansı bulamayan İbrahim Toraman, Gaziantepspor'a geri dönüyor. NTV Spor'un haberine göre, Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın ile siyah-beyazlı ekipte bir dönem beraber forma da giyen Toraman, Beşiktaş'a transfer olmadan önce forma giydiği Gaziantepspor'la her konuda anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ın devre arası kamp çalışmaları için gittiği Antalya'ya götürülmeyen tecrübeli oyuncu, İstanbul'da kalarak transfer görüşmelerinde bulunmuştu. İbrahim Toraman, 2004 yılında Gaziantespor'dan Beşiktaş'a transfer olan Toraman, siyah-beyazlı ekipte 22 kez gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş ile 2008-2009 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan 33 yaşındaki oyuncu, 2005-2006, 2006-2007, 2008-2009 ve 2010-2011 yıllarında Türkiye Kupası’nı, 2006-2007 sezonunda da Süper Kupa’yı kazanan takımda forma giydi.
CİHAN

Yorumlar