İbrahim Öztürk: Hedef için çok çalışmalıyız

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, hem ligde hem de kupada hedefledikleri başarıyı yakalamak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Öztürk: Hedef için çok çalışmalıyız

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, hem ligde hem de kupada hedefledikleri başarıyı yakalamak için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Başarılı futbolcu, yeşil beyazlı takımın 5 gün süren Antalya kampını değerlendirdi. İbrahim, "Yoğun bir dönemdi. 2-3 günlük zamandan sonra normale döndük. Maç haftası gibiydi. Hocamız gerekli zamanlama ile gerekli antrenmanları yaptırdı. İkinci yarı inşallah hepimize hayırlı olur. Hedeflerimiz büyük. Hem ligde hem de kupada. Hedeflerimize ulaşmamız için de burada iyi çalışmamız gerekiyordu. Biz de bunu yaptık. İyi bir başlangıç olarak da Sivasspor maçıyla kupaya iyi bir başlagınç yapar ligde de istediğimiz ve beklediğimiz yerde bitiririz." dedi.

"BİZİ SIRTLAYACAK BİR FORVET"

Yeni transfer Fernandao hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, "Fernandao güçlü yetenekli sürekli golü arayan ve topu arayan, bizi sırtlayacak bir forvet. En kısa zamanda uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Onun gollerine ihtiyacımız var. Hemen uyum sağlar umarım. Onlar için de geçiş dönemi zor oluyor." diye konuştu.

"TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

İbrahim, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında ve ligin devre arasında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu maçlar oynayacaklarını da belirterek taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Bursaspor taraftarının üzerine düşeni yaptığını da belirten İbrahim Öztürk, "Taraftarımıza söyleyecek bir şey kalmadı. Sürekli bizi destekliyorlar. Bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyorlar. İyi günde, kötü günde hep yanımızdalar. Tabloya baktığımız zaman çok hoş olmayan beklemediğimiz, hesabımızda olmayan konumdayız. Bunu en iyi noktaya çıkartacağız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim 12. Adamımız. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece hedefe adım adım yürüyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar