İbrahim Öztürk: Geçen seneden ders aldık, yeni bir sayfa açıyoruz

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, geçen sene yaşanan başarısızlığın kendileri için ders olduğunu belirterek, "Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız...

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Öztürk: Geçen seneden ders aldık, yeni bir sayfa açıyoruz

Bursaspor'un kaptanı İbrahim Öztürk, geçen sene yaşanan başarısızlığın kendileri için ders olduğunu belirterek, "Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah." dedi.

Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen tecrübeli futbolcu, hazırlıkları ve yeni hedeflerini anlattı. Yeni teknik direktörleri Şenol Güneş ile yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade eden kaptan İbrahim, şöyle konuştu: "Şenol Hocayı Türkiye ve tüm dünya biliyor. Kendini kanıtlamış başarılarla dolu iyi bir teknik direktör. Bizim içinde inşallah hayırlı olur. Onun bilgi birikimine çok ihtiyacımız var bu sene. İnşallah onun tecrübesinden taktiğinden disiplininden faydalanırız ve Bursaspor başarılı olur."

"BU SENE HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ"

Geçtiğimiz sezonu değerlendiren İbrahim Öztürk, şunları dile getirdi: "Geçen sezon bir çok şeyi yaşadık, takım içinde genel olarak yaşadık. Bunlar takımı etkiledi. En büyük sıkıntılardan birisi, seri yakalayamadık. Bu yüzden ligde bir noktaya kadar dengeli gidiyordu ama bazı kopma noktalarında kendi lehimize çeviremedik. Hiç beklemediğimiz bir noktada bitirdik. Bu üzücü de olsa bizim için büyük bir ders oldu. Bu sene biraz daha tecrübeliyiz. Yeni gelen arkadaşlar bu sene daha hazırlar. Geçen sene gelenler takımın bir parçası oldular. Kolay değil. Zamana ihtiyaçları vardı. Bu sene çok daha farklı olacak. Şuanda herkes birbirini çok iyi tanıyor. Yeni gelen arkadaşlarımız da uyum sürecinde. Hocamızın verdiği taktikle her şey olacak. Hocamızın tecrübeleri, taktikleri ve bizim çalışmamızla bir adım daha ileri atmamız lazım. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Benim burada 7. yılım. Herkes bizim her yerde destekliyor. Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız. Arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah."

"TARAFTARLARLA BİRLİK İÇİNDE OLMALIYIZ"

Bir soru üzerine geçtiğimiz sezon taraftarlar ile takım arasında yaşanan sorunların bu sene yaşanmamasını dileyen kaptan İbrahim, taraftarlara şu mesajı verdi: "Geçen sene taraftarımızdan çok destek alamadık. Herkesin haklı gerekçesi vardır ama biz Bursaspor'u temsil ediyorsak birlik bütünlük içinde olmamız lazım. Böyle olması gerekiyor, hedefe ulaşabilmemiz için. Bunu daha önce başardık, neden bir daha olmasın. Birlik olmamız gerekiyor. Lig uzun bir maraton. İnşallah kesinleşmedi ama Avrupa ligi ile başlayacağız. Sezonda baya bir maç var. Maksimum puanları almak için oynayacağız. Bunun için de birlik bütünlük içinde olmamız gerekiyor."

"REKABET HER ZAMAN OLUR"

Tecrübeli futbolcu, yeni gelen futbolcularla birlikte takımda oluşan rekabet için, "Rekabet her zaman olur. İçeride çok iyi bir arkadaşlığımız var. Gelen arkadaşlarımız da çok kısa sürede uyum sağlıyor. Herkes oynamak için burada. Lig uzun maraton, burada herkese ihtiyacımız oluyor. Sakatlıklar, cezalar oluyor. Herkes bunun bilincinde. Tatlı bir rekabet var." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar