Hülya Cup’ta kupalar sahiplerini buluyor

Adana’da düzenlenen Hülya Cup Özel Seri Senior Tenis Turnuvası’nın 2’ncisi 7 Aralıkta kupa töreni ile sona erecek.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Cup’ta kupalar sahiplerini buluyor

Adana’da düzenlenen Hülya Cup Özel Seri Senior Tenis Turnuvası’nın 2’ncisi 7 Aralıkta kupa töreni ile sona erecek. Turnuvaya adını veren Hülya Avşar, kupa töreninde şampiyon tenisçiler ve Adanalı milli tenisçi İpek Soylu ile gösteri maçı yapacak.

Tenis severlerin ilgi gösterdiği Hülya Cup 16 Kasımda başladı. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvaya, 13 kategoride 207 sporcu katıldı. Grup maçlarının ardından ana tablo maçlarına geçildi. Final maçlarının oynanmasıyla turnuva sona erdi.

Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası’nın kupa töreni 7 Aralık cumartesi günü saat 12.00’de yapılacak. Turnuvaya adını veren ve turnuvadan elde ettiği geliri burs olarak genç tenisçilere aktaran Hülya Avşar da kupa törenine katılacak. Avşar, şampiyonlara kupalarını verecek, ayrıca; tekler 25+, 35+ ve 45+ kategorilerinde şampiyon olan kadın tenisçiler ve Adanalı milli tenisçi İpek Soylu ile gösteri maçı yapacak. Turnuvaya katılan sporculara, törende yapılacak kura çekilişi ile çeşitli hediyeler dağıtılacak.

ATDSK Başkanı H. İlker Güner, Hülya Cup’ı gelenekselleştirme yolunda bir adımı daha başarıyla attıklarını belirterek, “7 Aralıkta yapılacak kupa törenine tüm tenis severleri bekliyoruz. Çevre illerden sporcuların da katılımıyla bölgesel bir turnuva özelliğine sahip olan Hülya Cup’ı Adana’da organize etmek bizi gururlandırıyor.” dedi.
CİHAN

Yorumlar