Hollanda-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2016 eleme maçında A Millilerimiz, Hollanda karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?
EURO 2016 eleme maçında A Millilerimiz, Hollanda karşısına çıkacak.

Hollanda ile Türkiye içerisinde oynanacak bulunan EURO 2016 eleme maçının TV yayını konusundaki kriz çözüldü. Mücadeleyi Show TV kanalı ekranlara getirecek.

Türkiye
, heyecanla Hollanda maçını beklerken yayın meselesinde yaşanan kriz futbolseverleri endişelendirdi. Show TV öncelikle karşılaşmaya yayınlamayacağını duyurdu. Ardından, “Maçı veririz fakat naklen yayın ücreti, TMSF kanalı satınca yeni malikinden alınsın” şartını koştu.

UEFA ise ödeme yapılmaması biçiminde sinyali keseceği tehdidinde bulundu. Yılan hikayesine dönen Hollanda-Türkiye maçının yayını meselesinde son sözü Saran Holding söyledi. Yapılan yazılı izahatda, “Kamuoyu sebebi ile bilinmesini isteriz ki; UEFA sebebi ile ulusal maç yayınları meselesinde yetkilendirilmiş tek kurum olarak, konuyla ilgili UEFA’nın ilgili birimleri ile lüzumlu temaslar tarafımızdan kurulmuş olup, Hollanda-Türkiye ve Lüksemburg-Türkiye maçlarının yayını ile alakalı çıkabilecek herhangi bir derdi engellemek hesabına lüzumlu tüm teminatlar kuruluşumuz sebebi ile UEFA’ya verilmiştir. Bu haftaki ulusal maç yayınlarının derhal sonrasında ise, resmi yayıncı kurum ile masaya oturarak, memleket spor gündeminde ciddi bir yer kaplayan bu konuyla ilgili, müşterek ve kalıcı bir çözüm üretebileceğimizi umut ediyoruz” denildi.

Muhtemel 11'ler

HOLLANDA: Cillesen, Van der Wiel, De Vrij, Martins İndi, Blind, De Jong, Clasie, Sneijder, Narsingh, Afellay, Huntelaar

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Gökhan, Hakan Balta, Serdar, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Selçuk, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

STAT: Amsterdam Arena

SAAT: 21.45

YAYIN: Show TV

HAKEM: Felix Brych (Almanya)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar