Hikmet Karaman: Elazığspor'la var olma maçı oynayacağız

Kasımpaşa'ya 3 - 0 mağlup olan Kayseri Erciyespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, futbol şansının yanlarında olmadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Hikmet Karaman: Elazığspor'la var olma maçı oynayacağız

Kasımpaşa'ya 3 - 0 mağlup olan Kayseri Erciyespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, futbol şansının yanlarında olmadığını belirtti. Karaman, gelecek hafta Elazığspor'la var olma maçını oynayacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Çok enteresan bir maç oldu. Futbol şansının aleyhimize olduğu bir 45 dakika gördük. İkinci yarı ilk 15 dakikada gol atıp oyunu dengelemek istedik; ancak Adem'in golü geldi ve planlarımız alt üst oldu. Normalde puan almamazı gereken bir maçtı, bunu beceremedik. Şimdi Elazığspor'la var olma maçımızı oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Kayseri Erciyessporlu futbolcular Cem Can ve Murat Yıldırım da şanssızlıktan yakındı.

Cem Can, maça iyi başladıklarını belirterek, "Gol pozisyonları bulduk. Onları atsak farklı olabilirdi. Talihsiz goller yedik. Bu da moralimizi bozdu. Formanın hakkını vermeye çalıştık; ama mağlup olduk. Haftaya Elazığspor'la final maçımız var." derken, Murat da "Maça çok iyi başladık. Net pozisyonlarıımız değerlendirseydik farklı şeyler konuşuyor olurduk." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar