Hikmet Karaman: Artık her maç bizim için final havasında

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde oynayacakları bütün maçlarının artık ligde kalma adına final havasında geçeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hikmet Karaman: Artık her maç bizim için final havasında

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde oynayacakları bütün maçlarının artık ligde kalma adına final havasında geçeceğini söyledi.

Hikmet Karaman, Kulüp İkinci Başkanı Ali Süslü ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, verdiği destek ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Hikmet Karaman, 2005 yılında Kayseri’ye geldiğinde tanıştığı Başkan Memduh Büyükkılıç’ın sporun her dalına ancak özellikle gerek Kayserispor gerekse Kayseri Erciyesspor takımlarına özel ilgi gösterdiğini belirtti. Karaman, geçtiğimiz hafta iki Kayseri takımının maçlarını kazanıp uzun bir aradan sonra taraftarlarını sevindirdiğini bu galibiyet serilerinin devam etmesi için hem kendilerinin çok çalışması hem de bu şehirde yaşayanların takımlarına sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Kayseri Erciyesspor olarak, devre arası yapılan transferler ile güç kazandıklarını ve Akhisar Belediyespor maçında bu transferlerin ne kadar isabetli olduğunu gördüklerinin altını çizen teknik direktör Hikmet Karaman, "Bizim için her maç final niteliğinde. Biz kazanacağız, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kimse endişe etmesin daha önümüzde 15 hafta var. Kazanılmamış 45 puan demektir. Bunun en azamisini alarak inanıyorum ki bu ligde kalacağız." dedi.

'SÜPER LİG'DE İKİ TAKIMI OLAN ANADOLU'DAKİ TEK ŞEHİR KAYSERİ'DİR'

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul dışında hiçbir Anadolu şehrine kısmet olmayan Süper Lig'de iki Kayseri takımının olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Bu özelliğinin Kayseri’nin sosyal hayatına renk kattığını, her hafta dünya çapındaki stadyumda bir karşılaşma oynandığını söyleyen Büyükkılıç, "Sizlerin galibiyeti ile seviniyor, mağlubiyeti ile üzülüyoruz. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyet, takımlarımız için çok büyük önem taşıyor. Adeta kazanamama fobisini yendiler ve galibiyeti hatırladılar. İnşallah bu galibiyet, bir serinin başlangıcı olacak ve iki takımımızda ligde kalacak, hatta üst sıralarda ligi tamamlayacaklardır. Buna inanıyorum ve sizlere güveniyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar