Hidayet Türkoğlu'ndan derbi yorumu

NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu uzun bir aradan sonra dün gece oynanan Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers maçında ilk 5'te sahaya çıktı. Hidayet, haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hidayet Türkoğlu'ndan derbi yorumu
NBA'deki temsilcilerimizden Hidayet Türkoğlu uzun bir aradan sonra dün gece oynanan Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers maçında ilk 5'te sahaya çıktı. Hidayet, haftasonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi konusu için izahatlarda bulundu.

Los Angeles Clippers'ta 21 dakika 20 saniye zaman piyasa ve 6 sayı, 2 ribaund, 1 asist üreten Türkoğlu, karşılaşma öncesinde Doğan Haber Ajansı'na (DHA) izahatlarda bulundu.

Türkoğlu, 'Maça ilk 5 şekilde çıkmayı özlemiştim, bunun natürel ki ayrı bir heyecanı oluyor. Takım şekilde Play-Off'lara iyi girmek istiyoruz. Sakat oyuncularımız var, onların da takıma katılımı ile Pay-Off'larda hazır olup şampiyon olmak en kocaman arzumuz' diye konuştu.

Hafta sonu Türkiye'de oynanacak Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki derbi maç ile ilgili de konuşan Türkoğlu, 'Önemli bulunan sporun ve dostluğun kazanması. Sporda son zamanlarda bulunan şiddet olaylarını hiç sevmiyorum, gönlümden geçen seyir zevki yüksek bulunan bol gollü bir derbi, Fenerbahçe kazanırsa sevinirim' ifadelerini kullandı.

DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar