Heybeliada Su Sporları Kulübünde hedef final

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Sutopu Süper Ligi'nde mücadele eden Heybeliada Su Sporları Kulübü, 2017-2018 sezonunda finali hedefliyor. Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Rauf Denizer, geçen sezon yarı finalde Galatasaray'a...

Google Haberlere Abone ol
Heybeliada Su Sporları Kulübünde hedef final

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Sutopu Süper Ligi'nde mücadele eden Heybeliada Su Sporları Kulübü, 2017-2018 sezonunda finali hedefliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen antrenör Rauf Denizer, geçen sezon yarı finalde Galatasaray'a elendiklerini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yıl takımımıza Manisa Su Sporları'ndan Can Yüksek, Alican Çağatay, Adalar Su Sporları Kulübünden (ASSK) Bahadır Özbakış ve Galatasaray'dan Neşfet Toğkan Özbek'i takviye ederek geçtiğimiz yıl yaşadığımız açıklarımızı kapatmak istedik. Yerli yabancı oyuncu değil takıma katkı veren, vermeyen oyuncuyu konuşmak çok daha mantıklı. Sporcularımız da başarı ve final için kenetlenmiş durumdalar. Talihsizlikler yaşamadan sezon sonunda final oynamak istiyoruz."

Öte yandan, sezonun ilk maçında İstanbul Yüzme İhtisas Kulübünü 21-3 mağlup eden Heybeliada, 2. hafta maçında ASSK ile karşılaşacak.

Yorumlar