Herkesin beklediği transfer: Paul Pogba

Juventus'un Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba devlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son iddia Fransa'dan...

Google Haberlere Abone ol
Herkesin beklediği transfer: Paul Pogba
Juventus'un Fransız orta sektör oyuncusu Paul Pogba devlerin takdirini çekmeye devam ediyor. Son iddia Fransa'dan...

Juventus'un Fransız orta sektör oyuncusu Paul Pogba devlerin takdirini çekmeye devam ediyor.

Juventus, 23 yaşındaki orta sektör oyuncusu Pogba'yı satmayacağını izahatsına rağmen, genç yıldızın talipleri artmaya sürüyor ve görünüşe kıyasla yaz sezonu Pogba olup bitenleri Avrupa medyasının manşetlerini süsleyecek.

Pogba'yla ilgili son iddia ise Fransa'nın Le Parisien gazetesinden geldi. Gazetenin haberine göre, Paris Saint Germain, Pogba için Torino kulübüne Öneri yaptı. Juventus ise teklife müspet veya menfi bir yanıt vermedi.

Real ve Barça da devrede!

Geçtiğimiz günlerde Juventus kulübü yetkilileri yaptığı izahatlarda Pogba'ya 80 milyon euro bile verilse oyuncunun satılmayacağını söylemişlerdi. Fransız oyuncunun menajeri Mino Raiola ise gene Fransız medyasına yaptığı izahatda Real Madrid ve Barcelona'nın arkasından PSG'nin de Pogba'yla ilgilendiğini ifade etti fakat bir Öneri olduğunu söylemedi.

PSG'nin sportif direktörü Olivier Létang da gazetenin haberine anında yalanlama geçti ve herhangi bir Öneri olmadığını söyledi.

Pogba'nın şu anki bonservis ederinin 50 milyon euro dolaylarında bulunduğu belirtiliyor. Öte yandan son Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanan oyuncunun takribî 2 ay sahalardan ırak kalacağı açıklanmıştı.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar