Hentbolda turnuvalar sona erdi

- Türkiye Minikler Hentbol Şenliği ile 22. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası tamamlandı

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda turnuvalar sona erdi


ANTALYA (AA) - Türkiye Minikler Hentbol Şenliği ile 22. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası Alanya'da sona erdi.

Alanya Belediyesi ile Türkiye Hentbol Federasyonunun iş birliğinde düzenlenen 22. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası ve Türkiye Minikler Hentbol Şenliği'nin şampiyonları belli oldu.

Milli Egemenlik Stadı'nda 6 kortta oynanan müsabakalarda Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda 30, Türkiye Minikler Hentbol Şenliği'nde ise 24 takım mücadele etti.

Turnuvalar sonunda Türkiye Minikler Hentbol Şenliği'nde kızlarda, İzmir Büyükşehir Belediyespor birinci, Mudanya Belediyespor ikinci, Şafak Koleji üçüncü oldu. Erkeklerde ise birinciliği Nilüfer Belediyespor, ikinciliği Gazi Koleji Vakfı, üçüncülüğü de Zonguldak Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü kazandı.

22. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası'nda ise kızlarda, 2003-2004 doğumlular arasında Mudanya Gençlikspor birinci, Bornova Belediyespor ikinci, Muğla Yalıkavak Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti. 2005-2006 doğumlularda ise birinciliği Fethiye Belediyespor, ikinciliği Emekspor, üçüncülüğü de Gazi Üniversitesi Vakfı aldı.

Bu turnuvada erkeklerde ise 2001-2002 doğumlularda Ordu Gençlerbirliği birinci, İneboluspor ikinci, KKTC'den Esentepe Belediyespor de üçüncü oldu. 2003-2004 doğumlularda birinciliği Nilüfer Belediyespor, ikinciliği Gazi Üniversitesi Vakfı, üçüncülüğü Hentbolspor takımı alırken, 2005-2006 doğumlularda da birinciliği Emekspor, ikinciliği Gazi Üniversitesi Vakfı, üçüncülüğü de Milas Belediyespor elde etti.

Turnuvaların son gününde oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Alanya Belediyesi ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.


Yorumlar