Hentbolda hazırlıklar sürüyor

- 2017 Dünya Şampiyonası Elemeleri için Ankara'da kampta bulunan A Milli Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü - Takım kaptanı Yeliz: "Büyük bir ihtimalle gruptan çıkarız"

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda hazırlıklar sürüyor

ANKARA (AA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2017 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda, başantrenör Hikmet Vurgun yönetiminde gerçekleştirilen idman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma ile çalışmaya başlayan milli oyuncular, sonrasında ise iki takım halinde hücum ve savunma antrenmanı yaptı. Son bölümünde taktik çalışma üzerinde durulan antrenman, hafif koşu ile sona erdi.

İdman öncesinde AA muhabirine konuşan takım kaptanı Yeliz Özel, çıkabilecekleri bir gruba düştüklerini ifade etti.

Çalışmaların çok iyi gittiğini anlatan Yeliz, "Gruptan iki takım çıkıyor. Grubumuzda ev sahibi Belarus ile Kosova ve İsviçre var. Büyük ihtimalle gruptan çıkarız. Bize rakip olabilecek, Belarus var. Elimizden geleni yapacağız." dedi.

Gruptan çıktıkları takdirde play-off müsabakası oynayacaklarını hatırlatan milli hentbolcu, "A Mili Takım olarak play-off maçlarını hep oynuyoruz. Play- off'ta da iyi takımlar geliyor, ya 2 ya da 3 golle kaybediyoruz. İnşallah bizim ayarımızda bir takım gelir ve Dünya Şampiyonası'na katılma şansını yakalarız. Belarus'tan başarı ile döneceğiz." diye konuştu.

Eleme maçlarının hazırlıklarına yarın devam edecek milliler, 1 Aralık'ta, karşılaşmaların yapılacağı Belarus'un başkenti Minsk'e gidecek.


Yorumlar