Hentbolda Beşiktaş, üst üste 6. kez şampiyon oldu

Hentbol Erkekler Süper Ligi play off final serisinin üçüncü maçında normal süresi 22-22 tamamlanan maçın uzatma bölümünde Ankara İl Özel İdare'yi 26-25 mağlup eden Beşiktaş, 2013-2014 sezonu şampiyonu oldu.Süleyman Seba Spor Salonu'nda...

Google Haberlere Abone ol
Hentbolda Beşiktaş, üst üste 6. kez şampiyon oldu

Hentbol Erkekler Süper Ligi play off final serisinin üçüncü maçında normal süresi 22-22 tamamlanan maçın uzatma bölümünde Ankara İl Özel İdare'yi 26-25 mağlup eden Beşiktaş, 2013-2014 sezonu şampiyonu oldu.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda büyük bir seyirci desteğiyle oynadığı karşılaşmayı kazanarak seride 3-0 öne geçen siyah beyazlı ekip, toplamda 10, üst üste 6. lig şampiyonluğunu kazandı.

Beşiktaş, ilk iki maçı kazanmanın moraliyle mücadele etmesine rağmen ilk yarıyı konuk ekibin 14-12'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 22-22 berabere sona eren karşılaşmanın ikinci uzatma bölümünü 26-25 önde tamamlayan siyah beyazlılar, seride durumu 3-0 yaparak şampiyonluğunu ilan etti.

Üst üste 6. kez şampiyon olan Beşiktaş Hentbol Takımı, bu alanda rekoru ASKİ'nin elinden alırken, toplamda da 10 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanını sürdürdü.

Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hakan Özköse ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Berkan Gocay tribünden takip etti.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Hentbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa uzanan Beşiktaş Hentbol Takımı, düzenlenen törenle kupasını aldı.

Hentbol Süper Lig play-off final serisinde Ankara İl Özel İdare’yi oynanan üç maçta da mağlup etmeyi başaran Beşiktaş Hentbol Takımı, 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Hentbol Takımı'na şampiyonluk kupasını İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Türkiye Hentbol Federasyonu başkanı Bilal Eyüboğlu beraber verdi.

Şampiyonluk kupasıyla basın mensuplarına fotoğraf veren siyah-beyazlılar, kupa coşkusunu Süleyman Seba Spor Salonu'nda bulunan taraftarlarıyla yaşadı.

CİHAN

Yorumlar