Hentbol: Erkekler EHF Challenge Kupası

- Göztepe Hentbol Şube Sorumlusu Durmaz: - "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Hentbol: Erkekler EHF Challenge Kupası


İZMİR (AA) - Erkekler Hentbol EHF Challenge Kupası 3. turunda Hollanda'nın JMS Hurry-Up takımıyla eşleşen Göztepe'nin şube sorumlusu Deniz Durmaz, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.

Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez mücadele edecekleri Avrupa kupalarına çok büyük hedeflerle katılmadıklarını söyledi.

Öncelikli olarak Avrupa'da tecrübe kazanmak istediklerini kaydeden Durmaz, şöyle konuştu:

"Elbette kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hollanda temsilcisi JMS Hurry-Up hakkında fazla bilgimiz yok, bugünden itibaren rakibimiz hakkında bilgi edineceğiz. Avrupa'da mücadele etmek yıllardır camiamızın istediği bir şeydi. Deplasmandaki müsabakada hem Hollanda hem de Almanya'da yaşayan taraftarlarımızla buluşacağımız için heyecanlıyız. İzmir'deki maçta avantajlı bir skor elde edip, orada turu geçmek istiyoruz."

Sarı-kırmızılı ekip, 3. turda Hollanda temsilcisi ile ilk maçını 19 veya 20 Kasım'da İzmir'de, rövanş karşılaşmasını ise 26 veya 27 Kasım'da deplasmanda oynayacak.

Türk temsilcisi Nilüfer Belediyespor, Göztepe'nin rakibini 2013-2014 sezonunda EHF Challenge Kupası 3. turunda saf dışı bırakmıştı.

Yorumlar