Hem kaptan hem sportif menajer

- Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, kaptan Nihan Güneyligil'in sözleşmesini uzatarak, sporcuyla hem oyuncu hem de sportif menajer olarak anlaşma sağladı

Google Haberlere Abone ol
Hem kaptan hem sportif menajer


İSTANBUL (AA) - Voleybol Sultanlar Ligi takımlarından Galatasaray Daikin, kaptan Nihan Güneyligil'in sözleşmesini uzatarak, sporcuyla hem oyuncu hem de sportif menajer olarak anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki sporcuyla hem oyuncu hem de sportif menajer olarak sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Başarılarla dolu bir voleybol kariyerinin yanı sıra en az kariyeri kadar önemli bir karakter sahibi olan kaptan Nihan Güneyligil'e yeni görevinde yürekten başarılar dileriz." denildi.

Kariyerinde ilk 1. Lig tecrübesini Bursaspor formasıyla yaşayan Nihan, daha sonra sırasıyla 75. Yıl, Beşiktaş, VakıfBank Güneş Sigorta ve Fenerbahçe formalarını giydi.

Nihan Güneyligil, geçtiğimiz sezon Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2016 TBVL Fair Play ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen Türkiye Fair Play ödüllerine layık görülmüştü.

Yorumlar