"Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final

- Fenerbahçe Kulübünün asbaşkanı Balaban: "Bu ligde Fenerbahçe'nin sonuna kadar gitmesi lazım"

Google Haberlere Abone ol
"Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon final oynamayı hedeflediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla eşleşen sarı-lacivertlilerde, kura çekimini FB TV'ye değerlendiren Balaban, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Monaco karşısında hakem hataları ve eksik futbolcular yüzünden elendiklerini savunan Balaban, "Biz çok iyi bir takımız. Büyük fedakarlıklarla büyük transferler yaptık. Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak. Bu ligde Fenerbahçe'nin sonuna kadar gitmesi lazım. Önce gruplara kalalım, daha sonra da grupları geçelim. Takımımız 2 hafta idman yapıp Monaco maçına çıktı. O nedenle zaman geçtikçe daha iyi sonuçlar gelecektir. Kadro olarak bizden küçük gibi görünseler de bu maçlar enteresan oluyor. O nedenle en iyi şekilde hazırlanıp taraftarlarımızın da desteğiyle ilk maçta turu geçecek skoru almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Taraftarları tribüne çağıran Balaban, "Ciddiye almak lazım. Sonuçta iki maç oynayacağız. Olmadık bir hakem kararıyla elenebiliyorsunuz. O nedenle İstanbul'da turu geçecek sonucu almalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar