"Hedefimiz olimpiyat elemelerini geçmek"

- A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan genç oyuncu Tolga Geçim: - "Olimpiyat mücadelesi verecek nihai kadronun içinde olmayı çok istiyorum"

Google Haberlere Abone ol
"Hedefimiz olimpiyat elemelerini geçmek"


İSTANBUL (AA) - A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan genç oyuncu Tolga Geçim, tek hedeflerinin olimpiyat elemelerini geçmek olduğunu söyledi.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılmak için Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek elemelerinde mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 20 yaşındaki oyuncusu Tolga Geçim, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinde yar alan açıklamasında, ay-yıldızlı forma ile mücadele vermenin her şeyden önemli olduğunu dile getirdi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde play-off maçlarının devam etmesi nedeniyle hazırlıkları eksik sürdürdüklerini kaydeden genç oyuncu, şunları kaydetti:

"Başarılı olmak için tüm enerjimiz ve konsantrasyonumuz ile idman yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. A Milli Takım'da kendi jenerasyonumdaki arkadaşlarımı da temsil ettiğime inanıyorum. Antrenörlerim sayesinde buralara kadar geldim. Olimpiyat mücadelesi verecek nihai kadronun içinde olmayı çok istiyorum ve daha önce de söylediğim gibi bunun için elimden geldiğince çok çalışacağım. Hedefimiz olimpiyat elemelerini geçmek."


Yorumlar