"Hedefimiz, kalemizde gol görmemek"

- Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Neustadter: - "Her maç elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kazanmak için uğraşacağız. Rakip fark etmeksizin sezon boyu tek isteğimiz bu olacak"

Google Haberlere Abone ol
"Hedefimiz, kalemizde gol görmemek"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Alman asıllı Rus futbolcusu Roman Petrovich Neustadter, takım arkadaşlarıyla birlikte çok iyi bir savunma hattı oluşturacaklarına inandığını belirtti.

Neustadter, kulübün aylık resmi dergisinin ağustos sayısında yer alan röportajında, her kulvarda mutlak başarı için mücadele vereceklerini aktararak, "Hedefimiz, her maçı kalemizde gol görmeden tamamlamak, olabilecek en az sayıdaki golü yemek. Her maç elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kazanmak için uğraşacağız. Rakip fark etmeksizin sezon boyu tek isteğimiz bu olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye transfer sürecine de değinen 28 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

"Pereira, Fenerbahçe ile sözleşmeyi imzalamadan önce aramıştı. Beni takımda görmeyi çok istediğini belirtmişti. Pereira, o görüşmemizde, iyi bir takım olacağımızı ve en yüksek noktaları hedeflediğini, getirebileceğimiz en çok başarıyı buraya getirmek istediğini söyledi. Desteğini her daim gösteren bir taraftar profili de mevcut ki bu muazzam. Adeta bu kulüple yaşıyorlar ve bu duyguyu hepimize hissettiriyorlar. Bunu ilk günden hissettim."

Yorumlar