Hatayspor'u penaltılarla 4-3 geçen Alanyaspor PTT 1. Lig'de

Spor Toto 2. Lig Play-Off finalinde Hatayspor ve Alanyaspor karşılaştı. Normal süresi ve 30 dakikalık uzatmaları 0-0 biten maçta gülen taraf penaltı atışları sonunda Alanyaspor oldu.PTT 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Spor Toto...

Google Haberlere Abone ol
Hatayspor'u penaltılarla 4-3 geçen Alanyaspor PTT 1. Lig'de

Spor Toto 2. Lig Play-Off finalinde Hatayspor ve Alanyaspor karşılaştı. Normal süresi ve 30 dakikalık uzatmaları 0-0 biten maçta gülen taraf penaltı atışları sonunda Alanyaspor oldu.

PTT 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği Spor Toto 2. Lig Play-Off final maçı Hatayspor ile Alanyaspor arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta normal süre ve 30 dakikalık uzatma devreleri 0-0 sona erdi. Maçta 3 topu direkten dönen Hatayspor, penaltı atışlarında Alanyaspor'a boyun eğdi ve ikinci kez finalde kaybederek 2. Lig'de kaldı.

Penaltı atışlarında Alanyaspor, ilk penaltıyı Ali Kuleli ile kaçırmasına rağmen ardından kullanılan 4 penaltıda Emre Akbaba, Şamil Ünal, Gökhan Kaba ve Aydın Çetin vuruşlarını gol yaptılar.

Hatayspor'da ise Halil Karataş, Emre Özyurt ve Soner Ergençay penaltı atışlarını gole çevirirken, Güney Atılgan ve Mehmet Ayaz vuruşlarını gol yapamayınca elenen taraf oldular.

Maçtan sonra Alanyasporlu oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Hatayspor oyuncuları ise geçen yıl Konya'da Fethiyespor karşısında kaçırdıkları PTT 1. Lig'i bu yıl da İstanbul'da Alanya karşısında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.

CİHAN

Yorumlar