Hatay Büyükşehir Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü

- Basketbol Şube Sorumlusu Bayraktar: - "(ESBVA-LM maçı) Oyuncularımızın performansı iyiydi ancak savunmada yetersiz kaldık, savunmayı oturtamadığımız için hücumda yeterli başarıyı gösteremedik"

Google Haberlere Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyespor'da mağlubiyet üzüntüsü


HATAY (AA) - Basketbolda FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, ESBVA-LM karşılaşmasına ilişkin, "Oyuncularımızın performansı iyiydi ancak savunmada yetersiz kaldık, savunmayı oturtamadığımız için hücumda yeterli başarıyı gösteremedik." dedi.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde dün Fransız temsilcisi karşısında ilk periyoda çok iyi başladıklarını söyledi.

İkinci periyotta rakip takımın, yaptıkları savunma hatalarından yararlandığını belirten Bayraktar, şunları söyledi:

"Üst üste yaptığımız hatalara rağmen devre arasına bir sayı önde girdik. İkinci devrede ise şutları sokamadık, ritmimizi kaybettik, Fransız rakibimiz daha iyi savunma yaptı. Maçın sonunda tekrar rakibin sayısına yetiştik ancak sonunu getiremedik ve mağlup olduk. Oyuncularımızın performansı iyiydi ancak savunmada yetersiz kaldık, savunmayı oturtamadığımız için hücumda yeterli başarıyı gösteremedik. Rakip takım bizden daha sertti."

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ilk kez yer aldıklarını hatırlatan Bayraktar, gelecek hafta yapacakları CCC Polkowice maçında çıkış arayacaklarını sözlerine ekledi.


Yorumlar