Hatay Büyükşehir Belediyespor'da kupa sevinci

- Tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren Hatay ekibinde büyük sevinç yaşanıyor - Başantrenör Baş: "Hedefleri büyük koyduk, çok emek sarf ettik"

Google Haberlere Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyespor'da kupa sevinci


HATAY (AA) - Fenerbahçe'yi 60-55 yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk kez kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü Ekin Baş, başarıyı, doğru planlama, çalışma ve emekle elde ettiklerini söyledi.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yüksek tempolu bir maç oynadıklarını söyledi.

Takımın 2014-2015 sezonunda son maçta galip gelerek ligde kalmayı başardığını anımsatan Baş, şöyle devam etti:

"Biz hedefleri büyük koyduk, çok emek sarf ettik. Bunun neticesinde geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi finalisti olduk. Bu sezonun başında da 'Türkiye'nin en büyük kupası' diye adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Fenerbahçe gibi büyük bir camianın önünde galip gelerek aldık. Tarihimizde ilk kez bu kupayı kazandık. Bunların hiç biri tesadüf değildi, doğru çalışma, doğru planlama ve emekle oldu."

Baş, başarılarında katkıları olduğunu belirttiği, başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve kulüp başkanı Serdar Güven olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlara da teşekkür etti.

Hayatını kaybeden Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'ü maç öncesi saygıyla andıklarını da hatırlatan Baş, kazandıkları kupayı meslektaşı Öztürk'e armağan ettiğini söyledi.

Yorumlar