Hasan Hilmi Öksüz: Shota hocamızdan memnunuz

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, takımın teknik direktörü Shota Arveladze'den memnun olduklarını, takımda sıkıntıların Beşiktaş ve Fenerbahçe maçından dolayı oluştuğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Hilmi Öksüz: Shota hocamızdan memnunuz

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, takımın teknik direktörü Shota Arveladze'den memnun olduklarını, takımda sıkıntıların Beşiktaş ve Fenerbahçe maçından dolayı oluştuğunu söyledi.

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, takımın kötü gidişatı ve teknik direktör Shota Arveladze hakkında Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Kötü gidişatın olduğu vakit Türkiye'de spor dünyasında genelde her kulübün yılda en az birkaç hoca değiştirdiğini belirten Başkan Öksüz, "Çok az kulüp vardır aynı hocayla başlayıp, bitiren. Ya sezona bir isimle başlar ya da devre arasında değişliğe uğrar. Netice itibarıyla hocalar iki sezon içerisinde toplamda bir sene çalışırlar. Çok az kulüp vardır böyle olmayan. Biz Kasımpaşa olarak Shota hocamızla uzun vadeli çalışma düşüncesindeyiz. Böyle kısa vadede çalışmamız söz konusu değil. Ve şuana kadar hocamıza da son derece memnuniyetimiz vardır. Ama başarı önceliklidir dünyada. Tabi başarıda her zaman gelmiyor. Kasımpaşa'nın koyduğu hedefler doğrultusunda şunu söyleyeyim. Kasımpaşa'nın önü net bir şekilde kesilmek istenmiştir. Beşiktaş maçıyla alakalı olarak da bu kararlar bundan dolayı alınmıştır." diye konuştu.

Takımın devre arası kampına 31 puan ve moral ile gittiğini ama Beşiktaş maçı kararıyla bu moralin yok olduğunu ifade eden Öksüz, "Şimdi bir düşünün 31 puanla kampa gidiyorsunuz, orada bir haber alıyorsunuz kampın içinde çalışırken. Maçınız tekrar oynanacak. Bu futbol camiasında takım üzerine etki yapıyor. Yani emek verdiğiniz, ter döktüğünüz, mücadele verdiğiniz ve haklı bir galibiyet aldınız. Ama birileri çıkıyor tabi bunun dünyada örneği yok. TFF hayır sen bu galibiyeti alma ben sana bu galibiyeti uygun görmüyorum maçı tekrar oynayacaksın diyor. Ve bu takımın üzerine etki yapıyor. Şuanda Kasımpaşa Kulübü'nün yaşadığı olumsuzluk bununla alakalıdır. Yoksa aynı teknik heyet aynı futbolcular sonuçta." diyerek şöyle konuştu:

"Buradan kurtulmaya çalışıyorsunuz ve bir darbe daha yiyorsunuz. Bilerek ve kasten bir darbe. Yoksa siz maça çıkarsınız adil bir yönetimin sonucunda takım mücadele veriyor ve iyide oynasanız mağlup olma şansınız vardır. Ama böyle birşey olmadığı için ikinci darbeyi de Fenerbahçe maçında yedik. Sanki oturun oturduğunuz yerde sizin oradan bir daha yukarı çıkmanızı istemeyen bir insan ya da güç durumu vardır. O güç kendini zaten biliyorlar. Bundan dolayı takımda sıkıntı var. Ama bunları biz aşacağız."
CİHAN

Yorumlar