Harry Kane Beckham'la nasıl tanıştı?

Chingford Foundation okulu David Beckham'ın yetiştiği futbol okulu. Yetiştiği Okula yaptığı yardımlar inanılmaz. Harry Kane 11 yaşındayken aynı okulda futbol oynamaya başladığı zamana rastlıyor tanışmaları.

Google Haberlere Abone ol
Harry Kane Beckham'la nasıl tanıştı?
Chingford Foundation okulu David Beckham'ın yetiştiği futbol okulu. Yetiştiği Okula yaptığı yardımlar inanılmaz. Harry Kane 11 yaşındayken tıpkı okulda futbol oynamaya başladığı vakte rastlıyor tanışmaları.

Okulun duvarında Beckham'ın Real Madrid formasının beraberinde İngiliz U 21 ıslak ekibi oyuncusu Harry Kane'nin de forması asılı duruyor.

Okulun hocası daha doğrusu başöğretmeni Mark Leadon, Harry Kane için neler diyor bir göz atalım.'Harry çocukluğundan buyana muvaffakiyetli bir futbolcu olmak için aşırı çalıştı. Okul takımında oynarken dahi kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Hem takım oyuncusu hem de teknik şekilde üstün özelliklere sahipti.

AYNI OKULDAN YETİŞTİLER

Crystal Palace oyuncusu Dwight Gayle de tıpkı futbol okulundan mezun. Palace, Spurs'ü 2-1 kazandıği maçta hem Harry hem de Gayle gol atınca okuldaki minikler olağanüstü neşe gösterileri yaptılar. Normalde talebelerimiz Arsenal ve Spurs takımını tutuyor. Futbol oynarken güzel bir devinim yaptıkları süre 'AYNI BECKHAM' GİBİ' diyorlardı. Bugünlerde konuştukları 'HARRY KANE GİBİ VURDUM TOPA' türüne dönüştü.

Bu hikayeden sonra Harry Kane'e yarın Wembley'de başarılar diliyor hocası Mark Leadon.

Chelsea-Spurs 1 Mart Pazar Capital One Cup Saat 16.00 Wembley.

Edip ADANIR

Kaynak: FANATİK

Yorumlar