Hapkido Denklik Semineri Kayseri'de gerçekleşti

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Denklik Semineri Kayseri'de gerçekleşti. Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Türkiye Hapkido...

Google Haberlere Abone ol
Hapkido Denklik Semineri Kayseri'de gerçekleşti

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Denklik Semineri Kayseri'de gerçekleşti. Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu kurucu üyeleri toplantısı ve denklik semineri için Kayseri'ye geldi.

Kayseri'de gerçekleşen toplantıda Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu Başkanı Orhan Özaktı, "Türkiye Hapkido Federasyonu Kayseri'de kuruldu üyelerimize teşekkür ederim." diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Gece gündüz çalıştık sağolun. Bunun karşılığında da Muzaffer Hocamız buraya kadar geldiler. Ayrıca bugün antrenör arkadaşlarımıza da hakemlik, antrenörlük ve Dan Diplomaları Denklikleri yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Daha sonra As Başkan Yaşar Ekincioğlu ise amatör sporların Kayseri için çok önemli olduğunu belirterek, "Kayserimiz Orhan Özaktı ve ekibi sayesinde mücadele sporlarında hep ilkleri başarmıştır. Türkiye'nin bir lokomotifi haline gelmiştir, biz de Amatör spora destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu ve Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de judo, tekvando, karate, muaythai ve diğer dallarda birçok federasyonun kurucusu olduğunu da belirten Ilıcak, "Hapkido spor dalı yurdumuzda 2005'lerde başladı. Ayrıca, bu federasyon Orhan Hoca'nın emekleriyle kuruldu ama tabi ki sizlerle beraber kurduk bu bir gönül alışverişidir." dedi.

Türkiye'deki uyuşturucu ve doping kullanımının artmasına dikkat çeken Ilıcak, bugün ailelerin güvendiği iki insanın öğretmenler ve kulüpteki hocalar olduğunu belirterek, "Esas biz orada beraber olalım istiyoruz." diyerek konuşmasını tamamladı.

Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, antrenör, hakemlik ve denklik toplantısına, Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Türkiye Ju Jitsu ve Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu Başkanı ve Mücadele Spoarlarında Milli Takım Antrenörü Orhan Özaktı, diğer yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının ardından Kaya Muzaffer Ilıcak, Orhan Özaktı'ya şampiyonluk kupası hediye etti. Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu kurucu üyelerine hakemlik, antrenörlük ve Dan Diploması denkliği yapıldı.

CİHAN

Yorumlar