Hamzaoğlu: Bir şeylerin yolunda gitmediği aşikar

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bir şeylerin yolunda gitmediğini ve bununda aşikar olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hamzaoğlu: Bir şeylerin yolunda gitmediği aşikar

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bir şeylerin yolunda gitmediğini ve bununda aşikar olduğunu söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maça iyi başladıklarını ve ilk yarıda özellikle kontrolü ellerinde tutmayı başardıklarını kaydetti. İlk yarı rakibe fazla pozisyon vermediklerini aktaran Hamzaoğlu, "Kaleci hatasından golde bulduk ama ikinci yarıya yine kötü başladık. Çok çabuk hemen ikinci yarının ilk 6 dakikasında yine 2 tane gol yedik ki, bu goller bilemiyorum tabi açıkçası bize yakışmadı. Ama son haftalarda bunun benzerlerini çok yedik. Sonrasında oyuncularım yine ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Gayret ettiler. Fakat tabi demorolize olduktan sonra istediklerini yapmak da açıkçası zorlandılar. Düzen oturtmakta birlikte hareket etmekte zorlandık. Çünkü 1-0 öndeyken 2-1 geriye düşmek, yani açıkçası zor oldu bizim açımızdan. Bir şeyler yolunda gitmiyor bu aşikar. Bakalım buna bir çözüm bulmaya çalışacağız." dedi.

Bunun sebeplerini, nedenlerini araştıracaklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Düşünüyoruz ama daha henüz bulamadık. Bakacağız yani, belki de bu kupa periyodu bizi bayağı bir hırpalamış olacak ki, çünkü sahada çabuk yoruluyoruz. Sahada mücadele gücümüzde zayıfladı. Dinlenmemiz gerekiyorsa dinleneceğiz. Çalışmamız gerekiyorsa çalışacağız. Ama bundan sonraki haftalarda en azından daha iyi onamaya gayret edeceğiz. Daha iyi mücadele etmeye çalışacağız. Rizespor'u da tebrik ediyorum. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadılar. Öne geçtikten sonra da skoru korumayı başardılar. İyi pas yaptılar. Topa sahip oldular. Hem hocayı hem de Rizesporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, mücadele ettiklerinden dolayı, mücadelelerinden dolayı." diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Çağdaş Atan da, maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi. Kendi adına da üzgün olduğunu belirten Çağtan Atan, "Her şeyin elimizde olduğu bir maç. İlk yarı pozisyona giriyorduk. Çok fazla alan buluyorduk, ilk golden sonra. İkinci yarı 5 dakikada her şey değişiverdi. Ondan sonra yediğimiz 2 gol tamamen bizi oyundan düşürdü. Maalesef kendi adımıza çok önemli maçı kaybettik. Yani bir an önce toparlanıp önümüzde bir Eskişehir maçı daha var. Yani bu Rizespor maçının ilk yarısındaki gibi maçı 90 dakikaya yayabilirsek, o maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah da öyle olur.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor'un golcüsü Oumar Niasse de şunları söyledi: "Aslında çok iyi başladığımız bir maçtı bu. Çok iyi başladığımız maçı ikinci yarı 5 dakikada yediğimiz çok erken gollerle kaybettik. Sakin kalmamız lazım. Sakin kalıp bu sezonu çok iyi başladığımız sezona özellikle evimizde oynadığımız maçlarda galibiyetler alıp sezonu çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Dediğim gibi sakin kalıp takımdaki arkadaşlığımızı sürdürüp devam etmemiz lazım.” CİHAN

Yorumlar