Hamzaoğlu: Arka arkaya golleri yiyince toparlanamadık

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray karşısında golleri arka arkaya yedikten sonra toparlanma şansı bulamadıklarını ve maçı farklı kaybettiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hamzaoğlu: Arka arkaya golleri yiyince toparlanamadık

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray karşısında golleri arka arkaya yedikten sonra toparlanma şansı bulamadıklarını ve maçı farklı kaybettiklerini söyledi.
Takımının Galatasaray'a 6-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Bugün maça kötü başladığımızı düşünmüyorum. Karşılaşmaya da iyi başladık. Golleri yedikten sonra toparlanma şansı yakalayamadık. Toparlanalım derken arka arkaya golleri yedik. Net bir skorla mağlup olduk. Yine de ben oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak bize bu mücadele yetmiyor. Daha iyi çalışmak zorundayız. Önümüzdeki haftaya kadar hatalarımızı gözden geçirmeliyiz. Antalyaspor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan takımında forma giyen Niasse'nin Türk Milli Takımı için düşünülmesi konusundaki düşüncelere Hamzaoğlu, şu cevabı verdi:

"Böyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum. Türk vatandaşlığını oyuncum da düşünüyor. Bunun mümkün tarafı varsa tabi ki faydalı olacağına inanıyorum. Zaten forma olur ve yeterli olursa oynayabilir. Vatandaşlık durumu var onu araştıracağız. Mümkünse yapılmasında sakınca yok. Diğer ülkelerde de yabancı oyuncular o ülkelerin vatandaşları yapılıyor. Şansımız varsa bunu değerlendirmek lazım. Türk vatandaşı olmak isteyene yüreğimizi açmalıyız."

Basın toplantısına katılan İbrahima Sanko ise "Futbol kariyerimde aslında böyle maçlar yaşadım. Bizim için zor bir gece oldu. Bu maçı 6-1 kaybetmiş olabiliriz. Antalya maçında toparlanıp önümüze bakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Drogba'ya karşı forma giydin. Nasıl değerlendireceksin?" sorusuna ise tecrübeli oyuncu, "Drogba'ya karşı oynamayanlar onun yorgun olduğunu söyleyebilir. Eskisi gibi olduğunu söylemeleri normal. Ben Drogba'ya karşı Chelsea'da da oynadım. Son 10 yılın en iyi forvetlerinden birisi. Drogba kötü olsa zaten Mancini onu sahaya sürmezdi. Onu yaşına göre değil performansına göre değerlendirmeleri lazım." diye cevapladı.

Basın toplantısında yer alan Wato da, profesyonel kariyerinde ilk maçını oynadığını fakat farklı mağlup olduklarını söyledi. Genç oyuncu, "Bana forma şansı veren hocama teşekkür ediyorum. Hata yaptığınız zaman öğrenirsiniz. İyi bir takıma karşı oynadık. Şimdi iyi çalıyıp en iyi performansı göstereceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar