Hamza Yerlikaya: Bu seçim, milletin 'Ya tamam ya da devam' dediği seçim olacak

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Hamza Yerlikaya: Bu seçim, milletin 'Ya tamam ya da devam' dediği seçim olacak

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan 'Asrın Güreşçisi' ünvanlı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’yı Yıldırım’ın spor kulüpleri ve sporcularıyla buluştu.

Yerel seçimin sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçiminden ibaret olmadığının altını çizen AK Parti eski Milletvekili ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, şunları kaydetti: "Benim kanaatimce ve son zamanlarda yaşananlardan gördüğümüz kadarıyla bu seçim, milletin Başbakanımıza ‘ya tamam ya devam’ dediği bir seçim olacak. Milletimizin en doğru kararıvereceğinden ve Başbakanımıza olan desteğini daha da arttıracağından şüphemiz yok. Son seçimde yüzde 47 oy oranına sahip olan AK Parti, 30 Mart günü oylarını yükselterek bunun en güzel örneğini Yıldırım’da gösterecektir."

Türkiye’nin tarihinde ilk defa mesleği sporcu olan bir başbakanla çalıştığına dikkat çeken Hamza Yerlikaya, "Başbakanımızın spora olan sevgisini ve katkısını hem parlamento çatısı altında hem de İETT’de sporcusu olduğum büyükşehir belediye başkanlığı görevi esnasında da gördüm. Geçmişte spora yapılan yatırımlara bakın, bir de bugün Başbakanımızla spora yapılan yatırımlara bakın. Her geçen gün üzerine koyularak artıyor. Başbakanımız gibi AK Parti’nin Yıldırım’da mevcut belediye başkan adayı İsmail Hakkı Edebali’nin de belediye başkanı seçilmesiyle ilçesinde aynı hassasiyeti göstereceğinden hiç şüphem yok." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar