Hamit Altıntop: Chelsea maçında bir futbolcu tek bacakla bile oynar

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Hamit Altıntop, Chelsea ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçının önemine vurgu yaparak, "Bir futbolcu böyle maçlarda bile tek bacakla oynar.

Google Haberlere Abone ol
Hamit Altıntop: Chelsea maçında bir futbolcu tek bacakla bile oynar

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından Hamit Altıntop, Chelsea ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçının önemine vurgu yaparak, "Bir futbolcu böyle maçlarda bile tek bacakla oynar." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u 6-1 farklı bir skorla mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Beni çok iyi ağırladılar. Güzel bir galibiyet oldu. Gelecek maçlarda daha iyi performans gösteririm. Daha fazla oynarsam bugün kaçırdığım golü telafi ederim." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Chelsea ile oynanacak maça kadar hazır olur musun?" sorusuna yıldız futbolcu, "Çok şükür sakatlığımı atlattım. Bir futbolcu böyle maçlarda tek bacakla da oynar. Önemli olan turu atlamamız. Orada oynar ve süre alırsam en iyi şekilde Türkiye'yi temsil etmek istiyorum." şeklinde cevap verdi.

Hamit Altıntop, deplasmanlarda biraz eksiklikleri olduğunu bunları bitirip sezonu zirvede tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan Eboue ise "Akhisar Belediyespor gibi bir takımı yendik. Bundan sonra daha çok iyi oynayarak hedefe doğru gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan maçın hakeminin Melo'ya küfür ettiği şeklindeki söylemlerin sorulması üzerine tecrübeli futbolcu, "Hakem sahanın hakimidir. Ben Melo'yla konuyu konuşmadım. Aynı şekilde Burak'ın düştüğü pozisyonda kendisine yöneldim. Ancak son olarak hakemler karar verici mercilerdir." diye cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar