Hami Mandıralı: Trabzonspor gibi oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Bugün Trabzonspor gibi oynadık. Bize yakışan futbolu 90 dakika sahaya yansıttık.

Google Haberlere Abone ol
Hami Mandıralı: Trabzonspor gibi oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Bugün Trabzonspor gibi oynadık. Bize yakışan futbolu 90 dakika sahaya yansıttık. Bu futbol devam ettiği sürece herkes mutlu olacak, herkes sevinecek ve bizde hedeflerimize yavaş yavaş yaklaşacağız." dedi.

Hami Mandıralı maçın ardından stad çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Trabzonspor olarak iyi oynadıklarını ve kendilerine yakışan futbolu 90 dakika sahaya yansıttıklarını belirten Mandıralı, şunları söyledi:

"Sahada her şeyi yapan, gol arayan, gol bulan, oyundan kopmayan bir Trabzonspor vardı. Onun için bir kez daha oyuncularımı yürekten kutluyorum. Trabzonspor böyle oynamalı, sevenlerini ve en önemlisi kendisini de mutlu etmeli. Bu futbol devam ettiği sürece herkes mutlu olacak, herkes sevinecek ve bizde hedeflerimize yavaş yavaş yaklaşacağız. Sekiz hafta önce deplasmanda kazandık. En son Kayserispor’u yenmiştik.

Dokuzuncu haftaya geldik ve bir deplasman galibiyeti daha aldık. Çok mutluyuz, tabi çok ta ihtiyacımız olan bir maçtı. Bir maç yeniyorsunuz 4. Sıraya çıkıyorsunuz. Futbolda çok ilginç bir şey aslında, futbolun nereye gittiği konusunda ciddi düşünmemiz lazım. Bir maç sizi nerelere getirebiliyor. Böyle bir maçtı, çok anlamı bir galibiyetti. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadılar, onlara da hediye ediyoruz. Tekrar oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum."

Bir basın mensubunun Sivasspor kalecisi Korcan'ın Fenerbahçe’nin şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonda oynanan maçtaki yediği golle, Trabzon maçındaki yediği golü kıyaslaması ve düşüncesini sorması üzerine Hami Mandıralı, "Ona Korcan cevap versin, beni ilgilendiren bir konu değil bu. Bizi Trabzonspor'un oyunu, futbolu, galibiyet ve mağlubiyetleri ilgilendiriyor. Galibiyette kendimize yine pay çıkarmaya çalışıyoruz. Mağlubiyette daha fazla şey çıkarmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçından sonra yaşanan travmadan takımın nasıl motive olduğu ile ilgili bir soruya ise Mandıralı, "Biz Trabzonsporuz. Bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı Fenerbahçe maçı bu duruma geldi. Ama sonuçta futbol sahada oynanan bir oyun. Futbol işçisiyiz, futbolu seviyoruz. Oyuncularımızda bunu sahada icra ediyor. Ona göre hep beraber konuşarak bire bir terapiler de yapıyoruz. Motivasyon konuşmaları da yapıyoruz. Sonuçta çok çalıştıkları için bugün galibiyeti çok ihtiyaçları oldukları için müthiş bir takım olma, takımdaşlık örneği sahada gösterdiler, onun karşılığında da çok güzel futbol ve sonuç oldu, ben kutluyorum." diye konuştu.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, centilmenlik örneği sergileyerek Teknik Direktör Hami Mandıralıyı kutladı.
CİHAN

Yorumlar