Hami Mandıralı: İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hami Mandıralı: İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Mandıralı, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında İtalya temsilcisi Juventus’a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, elendikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Öncelikle bir maç kaybettik, yenildiğimiz takım da Juventus. Bugün istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Birkaç oyuncumuz hariç beklediğimizin altında bir futbol sergiledi oyuncu arkadaşlarımız. Bu yenilgiden sonra sevenlerimiz, taraftarlar mutlaka çok üzülmüşlerdir ama bizi çok fazla sorgulayacaklarını düşünmüyorum. Çünkü Juventus’a elendik. Üzgünüz.” dedi.

İlk maçtaki baskılı oyunlarını bu maçta sergileyemediklerini ifade eden genç hoca, “İlk maçta özellikle ikinci yarıdan memnun olduğumuzu söylemiştim. Bugün değişik bir kadro ile sahaya çıktık, onun da yansımaları oldu. Ama sonuç itibariyle bütün oyuncu arkadaşlarımız bu takımın oyuncusu ve bu oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Bazı oyuncular beklediğimizin altında performans sergilediler. Söyleyecek çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum. Coşkulu oynama konusunda söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum. Coşkuyu verecek olan oyuncu arkadaşlarımdı fakat bu coşkuyu veremediler. O coşkuyu versek tribünlerde ortak olacaktı bize. Gollerin de gelmesi bizi oyundan düşürdü.” ifadelerini kullandı.

Mandıralı, Malouda ve Janko’nun performansıyla ilgili bir soru üzerine, “Malouda bizim için önemli bir oyuncu ve arkadaşımız. Kendisiyle dün konuştum iyi olduğunu, güçlü olduğunu ve güzel şeyler yapabileceğini söyledi. Bizim de ona güvenimiz tam çünkü dünya bir markası bir adam. Ama bugün performansından çok memnun olmadığımı söyleyebilirim. Janko hem antrenmanlarda, hem de sonradan girdiği maçlardaki performansıyla ilk 11’de oynamayı hak etti. Tam beklediğimiz Janko değil ama iyi niyetiyle çalıştı.” cevabını verdi.

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Trabzonsporlu futbolculardan Özer Hurmacı, yedikleri erken golün planları bozduğunu ifade ederek, “Çok güzel şeyler yapmayı düşünüyorduk ancak erken gol yedik. Moralimiz de bozuldu. Sonuçta Juventus’a kaybettik.” şeklinde konuştu.

Genç futbolcu Zeki Yavru da erken yedikleri gol nedeniyle elendiklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar