Hami Mandıralı: Futbolcuların geriden gelip maçı kazanmaları taktire şayan

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcularının geriden gelerek maçı kazanmalarının taktire şayan olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hami Mandıralı: Futbolcuların geriden gelip maçı kazanmaları taktire şayan

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcularının geriden gelerek maçı kazanmalarının taktire şayan olduğunu söyledi.

Mandıralı, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, ilk yarı zaman zaman iyi oynamalarına rağmen 1-0 geri düştüklerini ifade etti. İkinci yarıda ise futbolcularının Trabzonspor kimliğini ortaya koyduklarını anlatan Mandıralı, “Bu savaşının karşısında 3 puan almaları, ikinci yarıdaki güzel futbolla 3 puanın gelmesi iyi oldu. Yolumuza devam ediyoruz. Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

İkinci yarı oyuncularının her şeyi bilinçli yaptığını dile getiren Hami, “Oyunu zaman zaman hızlandırdı zaman zaman yavaşlattılar. İkinci bir takım oldular. Geriden gelip maçı kazanmaları taktire şayan bir hareket. Başarı oyuncularımındır, biz sadece onların başında ağabeylik yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Juventus maçında ‘dik oynayacağız’ dediğini hatırlatan Hami Mandıralı, bundan sonra da dik oynamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Hami, pro-lisansı almadığı için pişman olup olmadığı sorusuna, “5 sene mille takımda çalıştım. Ondan sonra çalışmadığım için vize alamadık. Tek sıkıntı pro-lisans olsun. Onlar çözülür. Tek sıkıntı o olsa keşke.” cevabını verdi.

FUTBOLCULARIN DEĞERLENDİRMELERİ

Bordo-mavili takımın Polonyalı futbolcusu Adrian, aynı zamanda 2014 yılının ilk galibiyeti de olan çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. İkinci yarı çok iyi oynadıklarını ifade eden Adrian, 20 dakika baskı kurduklarını ve golleri bulduklarını, sonuçta da kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Alexandru Bourceanu da ilk yarı özellikle maçta iki takımında birbirine üstünlük sağlayamadığını belirterek, “Ama onları golü buldu. İkinci yarının başında biz zorladık ve skoru bulduk. Oyunun sonlarına doğru da skoru korumaya çalıştık ve iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar