Halilhodzic'e Güney Afrika kancası

Trabzonspor'un 2014 Dünya Kupası öncesinde prensip anlaşmasına vardığı Cezayir Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic'e Güney Afrika Milli Takımı talip oldu. Fransız spor gazetesi L'Equipe, Güney Afrika'nın, Gordon Igesun'dan...

Google Haberlere Abone ol
Halilhodzic'e Güney Afrika kancası

Trabzonspor'un 2014 Dünya Kupası öncesinde prensip anlaşmasına vardığı Cezayir Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic'e Güney Afrika Milli Takımı talip oldu.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Güney Afrika'nın, Gordon Igesun'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Vahid Halilhodzic'i istediğini yazdı. Gazete Halilhodzic'e ayrıca Avrupa'dan 3 farklı ekibin de transfer teklifinde bulunduğunu iddia etti. Tekliflerden birinin ise çok ciddi olduğu kaydedildi.

Gazete, Trabzonspor'un Vahid Halilhodzic'e Cezayir'de aldığı ücretin iki katını teklif ettiğini vurgularken, Boşnak teknik adamın kafasının Dünya Kupası'nda Cezayir ile yakaladığı başarı sonrası aldığı tekliflerle karıştırdığını yazdı.

Halen ailesi ile birlikte Hırvatistan'ın Makarska kentinde tatilde bulunan Halilhodzic, Al Jazeera'ye yaptığı açıklamada ise kariyeri boyunca hiç bu kadar teklif almadığını söylemişti. Bordo mavili kulübün CEO'su Burak Gürdal ise Boşnak teknik adamın 13 Temmuz'da Trabzon'a geleceğini açıklamıştı.

CİHAN

Yorumlar