Hakkarispor'a Nijerya'dan transfer

- Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Hakkarispor, Nijeryalı defans oyuncusu Osita Gift'i kadrosuna kattı

Google Haberlere Abone ol
Hakkarispor'a Nijerya'dan transfer


HAKKARİ (AA) - Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarıyla, 16 yıl sonra Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Hakkarispor, 24 yaşındaki Nijeryalı defans oyuncusu Osita Gift'le sözleşme imzaladı.

Nijeryalı futbolcu, takımla çıktığı idmanlarda arkadaşlarının yanı sıra kentteki vatandaşların da ilgi odağı haline geldi. Futbolcuyu görebilmek için antrenmanları izlemeye gelen vatandaşlar, oyuncuyla fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaşıyor.

Hakkarispor Teknik Direktörü Şahin Aslan, takımlarının 16 yıl sonra BAL'a yükseldiğini belirterek, "Amacımız 3. Lig'e çıkmak. Arkadaşlarımız çok iyi performans sergiliyor. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz. Osita Gift'i Nijerya'dan transfer ettik. Kendisi çok iyi bir futbolcu. Daha önce kendi memleketinde profesyonel futbol oynamış. 3 yıldır Türkiye'de. Seyircilerimiz, iş adamlarımız ve esnaflarımızdan maddi ve manevi destek istiyoruz." diye konuştu.

Osita Gift ise Hakkarispor'un yeni bir kadro oluşturduğunu belirterek, "Takımın daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Buraya gelmekten mutluyum. Hakkari'yi çok iyi buldum. Oyuncu arkadaşlarımız çok iyi. Ben de takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. İnşallah Hakkarispor'u hak ettiği yere taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar