Hakan Tecimer: U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyoruz

U17 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer, U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Tecimer: U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyoruz

U17 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer, U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini söyledi.

Yunanistan'da 25-30 Mart tarihleri arasında oynanacak UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Turu'nda mücadele edecek olan U17 Milli Takımı'nın kampı Antalya'da başladı. 23 Mart Pazar gününe kadar hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan U17 Milli Takımı, daha sonra maçların oynanacağı Yunanistan'a geçecek.

U17 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer; Yunanistan, Türkiye, Polonya ve Norveç'in olduğu grubu lider tamamlayarak, Mayıs ayında Malta'da yapılacak U17 Avrupa Şampiyonası'na katılacak 8 takımdan biri olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Uzun zamandır Elit Tur maçlarına hazırlandıklarını söyleyen Hakan Tecimer; "Antalya'daki 5 günlük kamp da son eksikleri tamamlamak için çok iyi olacak. 1997 doğumlulardan oluşan takımımız bizi çok umutlandırıyor. Bu ekiple, Kasım ayındaki 1.tur maçlarında hiç yenilgi almadan, lider olarak Elit Tur'a yükseldik. Ayrıca geçen ayki La Manga Turnuvası'nda şampiyon olan takımımız böylece gelecek ve gelişim adına iyi sinyaller vermiş oldu." diye konuştu.

"5 günde oynayacağımız 3 zorlu maç sonunda lider olup, 4 yıl aradan sonra yeniden Avrupa Şampiyonası'nda olmak istiyoruz." diyen Hakan Tecimer, "Özel maç ve turnuvalarda performansımızı sürdürmek istiyoruz, ancak tabi ki resmi maçların havası ve zorluğu daha farklı oluyor. Çünkü 4 takımın da hedefi Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Takımımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar