Hakan Kutlu: Süper Lig'e çıktık, mutluyuz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'e çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi. Takımının Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına...

Google Haberlere Abone ol
Hakan Kutlu: Süper Lig'e çıktık, mutluyuz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'e çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımının Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç hoca, "İki takımda hayati derecede bir final maçı oynadı. Mali sıkınıtlar yaşayan iki takımda çok iyi mücadele ettiler. Keşke ikiside Süper Lig'e çıkabilseydi. Bugün burada sevinen takım biz olduk. Sezon başında biz bu takımı kurarken takımın şampiyon olacağını konuşuyorduk. Takımı şampiyonluğumuza taşıyacağımızı söylemiştik. Sonrasında mali sıkıntılar oldu. Sonrasında Yılmaz Vural takımı finale taşıdı. Sebebini bilmediğim şeylerden dolayı Yılmaz hoca ile yollar ayrıldı. Tekrar bana teklif geldiğinde uygun olmayacağını düşündüm. Genel Menajer Serkan Damla ve oyuncuların beni aramasından sonra gecenin iki buçuğuda yola çıkıp Mersin'e gittim. Yöneticilerden hiçbir şekilde talebim olmadı. Geçmiş alacaklarımla alakalı dahi konuşmadık. Bir protokol yapalım Süper Lig'e çıkınca kal dendi. Ben buraya oyuncu ve taraftarların isteği ile geldim. İki gün güzel birliktelik yaşadım. Yaşadıklarımızı anlatsak kitap olur. Son 10 hafta burada yoktum ama bugün Süper Lig'e çıktık. İnşallah kalıcı olurlar. Güzel maç oldu." dedi.

Öte yandan bir gazetecinin "Gelecek yıl takımın başında kalacak mısınız ?" sorusuna ise Hakan Kutlu, "Son maçta buraya gelmemekte kararlıydım. Kabul etmemde oyuncular ve taraftarların etkisi var. Zaten bir sözleşmede yok. Protokolde yok. Oturur konuşuruz. Belki kabul edebiliriz. Açıkçası başka planlarımda var. Gelecekle ilgili kesin konuşmamak lazım." diye cevap verdi.

FUTBOLCULAR: SÜPER LİG'E ÇIKMAYI HAKETTİK

Basın toplantısına katılan futbolculardan Emrah Bozkurt ve Eren Tozlu, Süper Lig'e çıkmayı hakettiklerini ifade ettiler. Bir gazetecinin "Yılmaz Vural, final maçı öncesinde takımın başından neden ayrıldı ?" sorusuna ise Eren Tozlu, "Bu olay çok spontene gelişti. Bir anda hocamızın otelden ayrıldığını duyduk. Sabah Hakan Kutlu takımın başına geçti. Bizim bilgimiz yok."

CİHAN

Yorumlar